Blygold Foundation: Dam tot Damloop

De Blygold Foundation werd in 2018 opgericht door Blygold International: een familiebedrijf met een internationale franchiseorganisatie die zich richt op duurzame oplossingen binnen de HVAC-industrie.

De Blygold Foundation biedt ondersteuning aan lokale initiatieven die aansluiten op de bedrijfswaarden, normen en onze visie van Blygold in het belang van lokale gemeenschappen.

De initiatieven die door de stichting worden ondersteund zijn lokale liefdadigheidsinstellingen en hierbij zijn we volledig afhankelijk van donaties.

Op 22 september a.s. gaan medewerkers van Blygold de Dam tot Damloop (16,1 KM) lopen ter ondersteuning van het Hospice Kromme Rijnstreek. Doneren kan via de website (www.blygoldfoundation.com) en de opbrengst komt geheel ten goede aan het Hospice Kromme Rijnstreek.

Geef jij ons een zetje in de rug en ondersteun jij hiermee het Hospice Kromme Rijnstreek?
Ga dan snel naar www.blygoldfoundation.com en doneer een mooi bedrag (opbrengst komt geheel ten goede aan het Hospice Kromme Rijnstreek).