29 september: In beweging voor het Hospice

Samen met Piazza Sports organiseert De Week van het Hospice ‘in beweging voor het Hospice’. En het mooie is: iedereen kan meedoen. Of je nu een ervaren sporter bent, vrijwel nooit sport, een goede conditie hebt of juist niet: het maakt niet uit. Kom in beweging voor het goede doel. De professionele begeleiding wordt verzorgd door de instructeurs van Piazza Sports.

Wat ga je je doen?

Je kunt kiezen tussen spinnen op je eigen niveau.
11.00 – 12.30 Spinnen XL met Christa. Voor alle fanatiekelingen
13.00 – 14.00 Spinnen Golden Oldies met Carel. Voor iedereen die van gouwe ouwe muziek houdt.

Zo doe je mee

Aanmelden gaat snel en simpel via onderstaand formulier.

Inschrijfgeld en sponsoren

Je betaalt €10,- om mee te doen. Meer mag natuurlijk ook. Daarnaast vraag je natuurlijk je vrienden, familie, collega’s en buren of ze je willen sponsoren! Dan draag je extra bij aan het goede doel. En ben jij degene met het hoogste sponsorbedrag dan win je een heerlijk taart.
Het bedrag komt volledig ten goede aan het Hospice in Houten. Piazza Sports stelt de zaal, de faciliteiten zoals kleedruimtes en douches, en de instructeurs gratis ter beschikking.

Belangrijke informatie

• In samenwerking met Piazza Sports
• Locatie: Kruisboog 4 Houten
• Combineren is mogelijk.
• 1 onderdeel kost € 10,-. 2 onderdelen € 20,–
• Laat je sponsoren voor extra opbrengsten
• Een taart voor de deelnemer met het hoogste sponsorbedrag
• Voor jong & oud, beginner of pro