29 september: In beweging voor het Hospice

Op zaterdag 29 september organiseert De Week van het Hospice een speciale “sportdag” bij Piazza Sports in Houten. En het mooie is: iedereen kan er aan meedoen! Of je nu een ervaren sporter bent, nog weinig aan spinning, training of bootcamp hebt gedaan, een goede conditie hebt of juist niet, het maakt niet uit. Iedereen die zich graag op een sportieve manier wil inzetten voor het goede doel kan mee doen!

Piazza Sports

Dit alles uiteraard onder professionele begeleiding van ervaren instructeurs van Piazza. Zo doe je mee Je meldt je aan voor het programma-onderdeel dat het beste past bij jouw ervaring en interesse. Wees er snel bij, want er zijn maar beperkte plekken per onderdeel. Aanmelden uitsluitend via de site www.weekvanhethospice.nl Sponsoren en de opbrengst Je betaalt minimaal €10,- voor een clinic, maar een hoger bedrag is natuurlijk meer dan welkom.

Samen sporten voor het goede doel

Dus vraag je vrienden, familie, collega’s en buren of ze je mee willen sporten! Dan draag je extra bij aan het goede doel. Het bedrag komt volledig ten goede aan het Hospice. Piazza Sports stelt de zaal, de faciliteiten zoals kleedruimtes en douches, en de instructeurs gratis ter beschikking.

Het volledige programma met tijden volgt snel op deze site.