7 december: Kerst & Snuffel Fair

Na het succes in 2017 en 2018 wordt er weer een sfeervolle, muzikale Kerst Snuffel Fair ter afsluiting van “Week van het Hospice” gehouden met als hoogtepunt: de trekking van de loterij 2019 en de bekendmaking van de opbrengst. Er wordt nog hard gewerkt aan het programma en de invulling maar noteer 7 december alvast in je agenda.

 

Snuffel Fair

Tussen 12.00 en 18.00 uur worden er tweedehands spullen verkocht, van goede kwaliteit. Denk hierbij aan: boeken, (kinder)kleding met modeshow, speelgoed, sieraden, huishoudelijke artikelen, antiek, kerstversiering/decoratie, nagelstyliste en een wijnproeverij. Daarnaast worden er ook mooie nieuwe kerstspullen verkocht om uw huis sfeervol mee aan te kleden.

 

Hapje en drankje

Op deze middag kunt u naast het kopen van leuke artikelen genieten van heerlijke hapjes die de chef klaarmaakt en waarbij er natuurlijk is gedacht aan een bijpassend drankje, al dan niet in kerstsfeer. Hierbij proberen we het geheel muzikaal te omlijsten met sfeervolle (live) kerstmuziek. Wij nodigen jullie graag uit voor de Kerst Snuffel Fair in Het Houtens te Houten. Meer details volgen t.z.t. en worden bijgewerkt op www.weekvanhetHospice.nl

 

Informatie

> In samenwerking met het Houtens
> Kruisboog 1, 3994 AE HOUTEN
> Voldoende parkeerplaatsen
> Hippe en trendy kerstartikelen
> Mooie tweedehands artikelen
> Heerlijke wijnen en andere dranken worden geserveerd in combinatie met kleine hapjes.
> Sfeervolle (live) kerstmuziek met o.a. de Top band André Hamoen & Friends
> Vrij entree

Copyright © 2019 Week van het Hospice
top