Waarom deze week

Houten maakt zich al jaren sterk voor het Hospice Krommerijnstreek. Ieder jaar wordt er weer door vele vrijwilligers extra geld opgehaald in een week vol leuke en gezellige activiteiten. Dit is misschien vanzelfsprekend voor ons, maar vele andere steden en organisaties staan te kijken van het draagvlak voor het Hospice in onze gemeente.

Ook in 2018 gaan de plaatselijke serviceclubs uit Houten: Lions Club Houten, Rotary Club Houten Castellum, Rotary Club Houten en JCI Kromme Rijn ondersteuning gegeven om samen met sponsoren, de Vrienden van het Hospice en de deelnemers van deze week er weer een succes te maken.

In 2017 is met de opbrengst aangeschaft:
• douchestoel
• TV i 65 inch met beugel voor in de cursus/vergaderruimte
• cd speler
• luchtbevochtigingapparaat,
• fotocamera
• én zijn de vrijwilligers uitgenodigd voor Theater Dag Mama.
Dit laatste is een scholingselement omtrent het thema dementie en is zeer gewaardeerd.

De opbrengst in 2018 zal een bijdrage moeten leveren aan een (gesloten) veranda-serre multifunctioneel te gebruik en/of een overdekte fietsenstalling/tuinhuis.
Zeer kostbare projecten die niet uit het reguliere budget kunnen worden gefinancierd.

 

Hoe kunnen uw vrienden, familie en u steunen?
Gewoon door mee te doen aan activiteiten die u anders ook zou doen. Sporten, nieuwe sportvormen leren kennen, culinair eten, spulletjes kopen op een kerstfair of een gokje te wagen met de loterij. Zo draagt u bij aan het doel van 2018.

 

Copyright © 2019 Week van het Hospice
top